Olen myös muualla internetin ihmeellisessä maailmassa
twitter: @JaniOsmo instagram: @janiosmo

keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Likaista väkeä

Erilaisia luontokuvia. Onko liian kulunut termi? Toivottavasti ei, sillä sellaisia tuli otettua. Lähinnä siis ihmisen vaikutuksesta luontoon ja jäljistä joita luontoon jätämme.
Itse pyrin aina viemään roskani roskiin, välillä kaupungilla vietetyn päivän jälkeen on takatasku täynnä pieniä roskia kun ei juuri sillä hetkellä ollut roskista kohdalla. Eli kohtuullisen pienistä teoista on kyse.
Kuvat on otettu Vanhankaupungin kosken ympäristössä paikoista polkujen varrelta jotka vievät vain kalastuspaikkaan ja sieltä pois. Eli ei läpikulkua, jolloin ainoat käyttäjät ovat juurikin tästä kauniista luonnosta nauttivat kalastajat? Silti polkujen varrelta löytyy paljon roskaa lojumassa, josta tässä vain pari esimerkkiä.

Kuvia olen rajannut hieman. Lisäksi halusin syksyn upeat värit paremmin esiin ja säätelin kontrastia ja saturaatiota.

Canon EOS 550D & Canon EF 40mm f/2.8 STM
1/200s  /  f/2.8  /  ISO 200  /  40mm

Canon EOS 550D & Canon EF 40mm f/2.8 STM
1/125s  /  f/2.8  /  ISO 100  /  40mm

Viimeinen kuva ei oikeastaan liity tiukasti aiheeseen, mutta se kumminkin tarttui samalta reissulta muistikortille. Olin jo menemässä tikkaita alas, kunnes katsoin enssimmäisen lankun kiinnitystä. Päätin kumminkin ottaa pidemmän reitin alas...
Canon EOS 550D & Canon EF 40mm f/2.8 STM
1/160s  /  f/2.8  /  ISO 200  /  40mm

Olen pariin viime postaukseen laittanut kuviin myös niiden valotuksen, aukon tms. tiedot. Sain idean kommentista jossa kyseltiin käyttämääni objektiivia.
Mitä mieltä olette, laitanko niitä tulevaisuudessakin? Tai haluaisitko pelkästään kameran/objektiivin tai jotain vielä lisää tietoa? Nyt on mahdollisuus vaikuttaa :)

3 kommenttia:

  1. kiva kun olet lisännyt nämä objektiivit näihin kuviin! tosi hienoja kuvia sinulla. t. edellinen anonyymi

    VastaaPoista