Olen myös muualla internetin ihmeellisessä maailmassa
twitter: @JaniOsmo instagram: @janiosmo

sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Stadi liikkuu

Koulusta alkoi joululoma, ja nyt on taas aikaa kuvata ja keskittyä bloggaamiseen. Ainakin hetken aikaa ;)

Jäin pari päivää sitten duunin jälkeen keskustaan pyörimään steissin ympäristöön reiluksi tunniksi kameran kanssa. Musat korvissa on aika terapeuttista pyöriä itsekseen, ja lähinnä olla välittämättä muista ihmisistä ja kiireistä ympärillä. Yöllä on lisäksi kaupungissa mukavampi kuvata kun saa käyttää pitkää valotusta ja lisäksi ihmisetkin ovat rennompia eikä heitä jaksa kiinnostaa poika kameran kanssa.

Canon EOS 550D & Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II
90s  /  f/22  /  ISO 100  /  18mm

Canon EOS 550D & Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II
91s  /  f/22  /  ISO 100  /  18mm

Nämä öiset kuvat eloisasta kaupungista, liikkuvine autoine ja ihmisineen, ovat kyllä sydäntä lähellä. Olen kyllä niin kaupunkilaislapsi :-)

Jälkimmäistä kuvaa sai hieman suunnitellakin. Valotuksen aloitin juuri kun 74N alkoi tekemään lähtöä. Koko ikäni tältä laiturilta himaan kulkeneena tiesin seuraavan dösän tulevan pysäkille heti perässä. Niinpä jatkoin valotusta about 1,5 minuuttia, jolloin 71 oli päässyt pysäkille ja ihmiset hypänneet sisään jotta sai myös ihmisten liikettä kuvaan mukaan. Jälkimmäinen kuva on kyllä ehdottomasti yksi lempikuvistani mitä olen koskaan ottanut.

ps. Vaikka bloggaaminen jää aina tenttien lähestyessä vähemmälle, julkaisen Instagramissa aina päivän parin välein kuvia elämästä. Kamerana siellä useinmiten iPhone5, jolla yritän kanssa pitää tason korkeana! Käy siis katsastamassa @janiosmo sieltä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti