Olen myös muualla internetin ihmeellisessä maailmassa
twitter: @JaniOsmo instagram: @janiosmo

torstai 11. heinäkuuta 2013

Australia

Arkistojen havinaa luvassa:

Loppuvuodesta 2011 kävin kuuden viikon reissun ympäri Australiaa, tässä muutama kuvan reissun varrelta.


Brisbanessa sattui eteen iloinen näky! Olen niin kaupunkilaispoika, että olen haaveillut aina itsekin tälläisestä hääkuvasta.


Olen pitkään haaveillut kuvasta jossa tie vain jatkuu loputtomiin. Aussien takamailla näitä teitä todellakin riitti! Lämpöä taisi olla varjossa noin 39 astetta, eli tien pinta oli varmaankin noin tuhat astetta. Kivasti tie väreilee, ja näyttää todellakin kuin tie vain jatkuisi...


Välimatkat todellakin olivat vähän eri mittaisia kuin täällä päin maailmaa.


Minibussin keulamaskiin oli jäänyt pikkupurtavaa kiinni ;) Lähikuvien rakastajana piti tämä ikuistaa. Tietenkin silloin kun oli suora pätkä tietä taustalla!


Keskeltä aavikkoa löytyi myös välillä keitaita. Ei luonto isoa tippaa vettä tarvitse, niin heti on vihreää näkyvissä!


Liikkuva vesi on vain niin hienoa... Kameralle piti vain etsiä kunnon tuki kuvan ajaksi, mutta onneksi löytyi sopiva kivenkolo. Toinen hankaluus oli löytää paikka josta sai ikuistettua edes lähes koko putouksen.


Kaksitoista apostolia piti toki käydä kanssa katsastamassa! Salamia näkyi taivaalla harvakseltaan, ja puolen tunnin verran jouduin räpsimään jotta sain yhden ikuistettua yläkulmaan.


Joulu vietettiin Tumutin järvellä. Viton perään puhallettava patja, ja matkailuauto on valmis!



Tuli on kanssa erittäin mielenkiintoinen elementti. Leirinuotiota yritin joka ilta ikuistaa onnistuneesti, tänä iltana sattui sopivat pilvet ja valot taivaalle. Lisäksi olen aina pitänyt muusta tulesta irtonaisista lieskoista. Kuten tässä on liekin yläpuolella oikealle pienen erilliset liekit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti