Olen myös muualla internetin ihmeellisessä maailmassa
twitter: @JaniOsmo instagram: @janiosmo

maanantai 24. kesäkuuta 2013

Mäntsälä

Käytin tänään pyörän huollossa Mäntsälässä, ja koska en jaksanut suhata huollon aikana bussilla edes-takas Helsinkiin kiertelin kylää kamera kourassa päivän verran. Tässä päivän satoa:


Urheilukentällä oli kastelu käynnissä ja liikkuva vesi on aina ollut lempielementtini kuvissa. Yritin saada veden hieman sumenemaan pidentämällä valotusta, mutta pitkälle ei voinut mennä tripodin puutteen vuoksi. Tuli tästä silti "ihan OK", mielestäni.


Puun oksassa oli hämähäkin seittiä (sitähän tuo on?), joten aloin työntymään puskaan kamera ja pää edellä. Olisipa jo ollut mukana uusi objektiivi, niin olisi saanut lisää syväterävyyttä. Mutta pitää odotella vielä pari päivää.


"Voi sitä nykyajan nuorisoa!" Minua ihmisen jäljet elinympäristössään kiinnostavat, ja pidänkin graffitien ja muiden taideteosten kuvauksesta ja katselusta muuten vain. Nyt oli sähkökaappi saanut uuden koristeen.


Puskasta löytyi hylätty maja, joskus varmaankin ollut venevajana tai vastaavana. Siellä oli selvästikin, jäljistä päätellen, vietetty hauskoja hetkiä myös hylkäämisen jälkeen. Taas löytyi paljon hauskoja yksityiskohtia kuvattavaksi, kuten tämä Rexona.

Innostuin useimpien kuvien kanssa muokkaamaan värejä melkoisesti Aperturella, mutta välillä on hauska leikkiä ja luoda oikeita väri-pläjäyksiä! Vai onko, mitä mieltä olet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti